SCHUG

Een uitgeverij zonder winstoogmerk die zich toelegt op het uitgeven van boeken in fysieke en virtuele modus met betrekking tot het culturele verleden en aansluitende heden in en rondom Geleen.

Marieke Russel

Visual Artist

Born in Ede – The Netherlands,

She is born out of a artistic family, her father Charles was painter and graphic artist, Marieke works with many several materials, and her remarkable sensitive soul urge her on to make this work.

Heemkundevereniging Geleen

Dat Geleen een rijke eigen cultuur en historie heeft, bewijzen de vele boeken en andere geschriften die verschenen zijn.

Dat is in ieder geval het devies van de Heemkundevereniging Geleen.

BiblioNova

BiblioNova is de naam van 16 openbare bibliotheken en enkele servicepunten in de gemeenten Beek, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Schinnen en Stein.

VVV Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg is echt voor iedereen iets te beleven. Deze site maakt u vast enthousiast. Maar u moet het écht zelf komen ervaren!

Vereniging Sittards Verleden

Voor iedereen die belangstelling heeft voor het verleden van onze stad en streek.

Theatergroep SAS

Theatergroep SAS (Stichting Amateurtheater Swentibold) ontwikkelt en speelt theaterprojecten in de meest brede zin van het woord.

De Domijnen

Dé culturele instelling in Sittard-Geleen

De Domijnen verbindt professionals, cultuurliefhebbers en vrijwilligers. Zij produceert en programmeert activiteiten voor iedereen in de regio.